FysioFitness

Wat houdt het in?
Fysiofitness met hoogwaardige begeleiding vanuit Fysiocenter Bladel. 

Dit is trainen in groepsverband (maximaal 6 personen) waarbij de begeleiding komt van een gediplomeerde fysiotherapeut. Er wordt eerst een intake gedaan waarbij uitgebreid stil wordt gestaan bij uw lichamelijke klachten/blessures. Zo kan een individueel trainingsschema opgesteld worden waarmee daarna getraind wordt. De fysiotherapeut is er altijd bij om toe te zien op de uitvoering van de oefeningen en eventueel aanwijzingen te geven. Op deze manier kunnen er ook altijd vragen gesteld worden door de deelnemers en zo nodig worden oefeningen aangepast. Fysiofitness is dus uitermate geschikt voor mensen die willen starten met sporten maar vanwege lichamelijke klachten niet weten hoe ze dit moeten doen. 

Samenwerking Fitcenter
Door een samenwerkingsverband met Fitcenter Bladel kunnen huidige leden erg gemakkelijk doorstromen naar de fysiofitness. Ze kunnen het abonnement opwaarderen en naast het gewone abonnement fysiofitness doen.

Degenen die nog geen lid zijn bij Fitcenter Bladel kunnen na de fysiofitness, als de doelen bereikt zijn, erg gemakkelijk doorstromen naar Fitcenter Bladel om zelfstandig verder te gaan. 
 

Welke tijden?

 

Dinsdag:                            13.30 - 14.30 uur 
Donderdag:                       19.00 - 20.00 uur
Vrijdag                              11.00 - 12.00 uur

 

Tarieven*

Intake                               €  35,00
1x/week                           € 115,00  per kwartaal
2x/week                           € 200,00  per kwartaal

*incl. 9% BTW