Boek online uw 1e afspraak

Fysiocenter Bladel biedt u de mogelijkheid om uw eerste afspraak online te boeken.  Bellen of mailen is niet nodig. U ziet direct waar plaats is en u kunt de gewenste tijd reserveren. Volledig geautomatiseerd en 24 / 7 toegankelijk.


Hoe werkt het?

U kunt of hieronder uw eigen account maken of inloggen (als u ooit eerder via MijnZorgtoegang vragenlijsten heeft ingevuld). Daarna kunt u zelf de afspraak vastleggen.  


Wanneer?

Het online boeken kan alleen voor de start van een nieuw behandeltraject. Niet voor vervolg behandelingen. Bent u al onder behandeling of heeft uw fysiotherapeut een eerder behandeltraject nog niet afgesloten? U krijgt dan een melding en belt u naar de praktijk om de afspraak in te plannen.

Wij hebben bepaalde tijden beschikbaar gesteld voor het online plannen en maximaal 5 dagen vooruit. Is er geen beschikbare tijd binnen deze 5 dagen? Bel dan de praktijk op 0497-820216. Wij plannen dan zelf in.

Wilt u liever vroeg in de ochtend of later in de middag en/of avond een afspraak maken? Neem dan contact op met de praktijk. Dan kunnen wij uw afspraak zelf inplannen.
 

Wat kan ik verwachten bij mijn 1e afspraak?

De eerste afspraak bestaat uit twee delen: een intake en onderzoek + een behandeling. De eerste afspraak is minimaal 45 minuten. Hiervoor wordt dan ook meteen een tweede behandeling in rekening gebracht.

 

 

Privacyverklaring

Als u onderstaand formulier invult gaat u akkoord met onze privacyverklaring.

 

Het programma toont geen beschikbare tijden om een afspraak te plannen.

Dat betekend dat er komende 5 dagen tussen 8.30u en 16.30u geen ruimte meer in de agenda's is om een nieuwe intake te plannen.

Mogelijk zijn er nog wel andere tijden beschikbaar. Belt u hiervoor naar de praktijk: 0497820216.

 

Ik heb al eerder een account aangemaakt, maar ben mijn wachtwoord vergeten.

Klikt op wachtwoord vergeten en MijnZorgtoegang.nl zal u een nieuw wachtwoord sturen op het eerder geregistreede emails adres.

Heeft u net een nieuw email adres dat nog niet bekend is bij Fysiocenter Bladel? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk: 0497820216

Ik heb al eerder een account aangemaakt maar ben mijn gebruikersnaam en wachtwoord vergeten.

Klikt op gebruikersnaam vergeten en MijnZorgtoegang.nl zal u een nieuw wachtwoord sturen op het eerder geregistreede emails adres wanneer u uw BSN nummer opgeeft. Wilt u ook nog een nieuw wachtwoord hierna? Klikt op wachtwoord vergeten en MijnZorgtoegang.nl zal u een nieuw wachtwoord sturen op het eerder geregistreede emails adres.

Heeft u net een nieuw email adres dat nog niet bekend is bij Fysiocenter Bladel? Neem dan telefonisch contact op met de praktijk: 0497820216

Blijven de ingevulde vragenlijsten online beschikbaar?

Nee, indien u deze online heeft ingevuld en heeft opgeslagen, dan wordt dit offline gehaald van MijnZorgtoegang. Wel kan uw therapeut deze opnieuw online activeren. Dit is mogelijk van toepassing ter evaluatie van een bepaald behandeldoel. HIerover zal uw therapeut u dan ook inlichten.

Ik krijg een melding dat het online plannen niet mogelijk is omdat ik nog onder behandeling zou zijn, maar dit is niet correct.

Dat betekend dat er nog een 'oud' behandeltraject niet afgesloten is door uw therapeut. Bent u nog onder behandeling voor andere klachten? Dan kunt u alleen telefonisch een afspraak plannen.

Bent u al een langere tijd niet onder behandeling meer? Das is uw therapeut vergeten dit traject af te sluiten.

Neem in beide gevallen telefonisch contact op met de praktijk: 0497820216.

Ik kan mijn klacht niet vinden in de optie aandachtsgebied

Klikt u dan de optie algemeen lichamelijke klachten aan. Als u twijfelt kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze praktijk: 0497820216.