Bereikbaarheid

De praktijk is op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 uur telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 0497820216.

Wij verzoeken u, bij het maken van een eerste afspraak, uw BSN-nummer, emailadres en telefoonnummer bij de hand te hebben.

Om onze bereikbaarheid te verbeteren is in de ochtend, tussen 8.00u - 12.00u, is onze secretaresse aanwezig. De telefoon wordt dan doorgeschakeld naar Hapert. U kunt gewoon een afspraak inplannen in Bladel zoals u gewend bent.

Is de telefoonlijn bezet of neemt er niemand op, dan kunt u het antwoordapparaat inspreken. De therapeuten zijn dan waarschijnlijk aan het behandelen. Om de behandeling zo effectief mogelijk te laten zijn, zal tijdens behandelingen weinig telefoon worden aangenomen. Indien nodig wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Buiten werktijden kunt u uw bericht inspreken op het antwoordapparaat of mailen naar info@fysiocenterbladel.nl.

Boek online uw 1e afspraak

Per 1 juli 2016 zal het mogelijk zijn om zelf online een afspraak te plannen in onze agenda's.  U kunt daarnaast nog altijd het contactformulier invullen, zoals u mogelijk voorheen gewend was. 

Afspraak afzeggen of wijzigen?
Wanneer u uw afspraak 24 uur van te voren afzegt, wordt deze niet in rekening gebracht. Anders kan het zijn dat we de behandeling in rekening brengen.

Heeft u een vraag? Stel deze hier online.