Contactformulier

Per 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing van een arts of specialist meer nodig en kunt u direct de fysiotherapeut raadplegen. 

Boek online uw 1e afspraak

Per 1 juli 2016 zal het mogelijk zijn om zelf online een afspraak te plannen in onze agenda's.  U kunt daarnaast nog altijd het contactformulier invullen, zoals u mogelijk voorheen gewend was. 


Een lange intake
Vanaf juli 2015 plannen wij, als dit mogelijk is, de eerste keer een lange afspraak in. Dit houdt in dat u na de intake meteen een behandeling krijgt, waar extra tijd voor ingepland wordt. Hierdoor hebben we meer tijd om de bevindingen uit te leggen, het behandelplan te bespreken en u daarnaast meteen te behandelen. Wilt u hiervan géén gebruik maken, dan horen wij dat graag van u tijdens de aanmelding. 

 

MijnZorgtoegang 
Vanaf medio 2013 werkt de praktijk met een beveiligd online systeem van MijnZorgtoegang. Dit is een online koppeling met uw persoonlijke dossier in ons patiëntvolgsysteem Fysiomanager. Om dit mogelijk te maken hebben we echter wel een aantal gegevens van u nodig. Vul daarom onderstaand contactformulier volledig in. U krijgt, nadat er een afspraak is ingepland, een email met een link naar de website van MijnZorgtoegang. Op deze website kunt u toegang krijgen tot een aantal voor u klaargezette vragenlijsten. Het voordeel is dat de ingevulde vragenlijsten meteen in uw persoonlijk dossier terecht komen bij uw fysiotherapeut, wat tijdens de intake tijd bespaart. 
 

Vul onderstaand contactformulier in als u terug gebeld wilt worden voor het maken van een afspraak. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. 

 

Privacyverklaring

Op al onze diensten is onze privacyverklaring van toepassing. Als u onderstaand contactformulier invult gaat u hiermee akkoord.

Contactformulier