Een klant aan het woord: Ad van Bezouw

16-08-2017

Naast een klanttevredenheidsonderzoek die wij continue uitvoeren onder onze klanten vragen wij met regelmaat aan een klant om zijn/haar ervaringen te beschrijven voor onze website. Hier vindt u zijn ervaring:

 

'' Na 2 jaar was het voor mij weer noodzakelijk  fysiotherapie  te krijgen, nu was het mijn rechter knie.

Voorafgaand was ik al eerder door Ruud behandeld voor mijn linker knie, met succes. Dus vol goede moed door gegeven dat ik op 10 april 2017 geopereerd zou worden. 

Dan gaat de molen draaien,  afspraken die steeds in goed overleg konden worden gemaakt. Ook de tijd werd correct gevolgd. Ruud stond dan met een lach je op te wachten:  ''Zullen we?''

 

Je krijgt wel de oefeningen mee naar huis en hij geeft er niet eentje maar meerdere. Ook heeft hij goede ogen of je het wel of niet goed doet. Als Ruud even iets anders doet, ben je niet uit zijn gezichtsveld en dan hoor je een donkere stem: ''Dat was niet goed hoor '', met correctie hoe de oefeningen wel correct uitgevoerd moet worden.

 

Het is voor mij een fijne fysiotherapeut, zowel de begeleiding als ook de menselijke belangstelling: Hoe gaat het? Zijn er nog pijn plekken? Maar ook navragen hoe het thuis gaat!

 

Tot slot:  tot volgende keer met een stevige handdruk.

Ruud bedankt voor alles, GOOD LUCK.''

 

Groetjes van Ad van Bezouw