Samenloop voor Hoop: 20-21 mei 2017 in Reusel. Bent u erbij?

24-04-2017


SamenLoop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette wordt er met lotgenoten stilgestaan bij kanker én het leven gevierd. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en allerlei acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

 

Eén van de acties wordt georganiseerd door Fysiocenter Bladel. Wij gaan met een team van 5 fysiotherapeuten masseren voor het goede doel. Omdat er voor de survivors allerlei verwenmomenten worden georganiseerd willen wij ook iets bieden aan de overige lopers die deelnemen aan het evenement. Zij krijgen de gelegenheid om hun rug, bovenbenen, hamstrings of kuiten door ons te laten los masseren, zodat zij weer fris en soepel hun weg kunnen vervolgen.

 

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten ze zien dat er hoop is en dat ze er voor elkaar zijn.

 

De Kaarsenceremonie

's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

 

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                         

                                                                                                                                                                                                         Bron: https://samenloopvoorhoop.nl/reusel